web analytics

Die große Silvester Show 2022 bij ARD

die Silvester ShowOp zaterdag 31 december is bij de ARD het programma Die große Silvester Show te zien gepresenteerd door Francine Jordi en Hans Sigl. Ook dit jaar kan de kijker zich weer verheugen op partyhits, popsongs en schlagernummers, maar ook ballades en rock-klassiekers.

Voor een muzikaal vuurwerk zorgen sterren als Chris de Burgh, Marianne Rosenberg, Michelle en Gitte Haenning. Ook op het podium staan Nathan Evans, de kultrockband Spider Murphy Gang, het Oostenrijkse talent Alexander Eder en multitalent Beatrice Egli. De Zwitserse a-cappela band Bliss weet het publiek te vermaken met humoristische parodieën op nummers en Marquess zorgt voor latinosferen op het podium.

Voor de beste feeststemming zijn er Glasperlenspiel, Kerstin Ott, DJ Herzbeat en Sonia Liebing, Marie Reim, Marc Haller als Erwin aus der Schweiz, VoXXclub, de sterren van THIS is the GREATEST SHOW, Kasalla & Eko Fresh, Oliver Petszokat en vele anderen. Astrologe Antonia Langsdorf zal voor de sterren een persoonlijk jaarhoroscoop vertellen.

Uitzending: Zaterdag 31 december om 20:15 bij ARD

Silvester Showparty

Als de große Silvester Show afgelopen is begint het programma Silvester Showparty en dan zien we 100 minuten lang de hits uit de oudejaarsshow van vorig jaar. Met schlagernummers, onvergetelijke evergreens, rock n roll en swing er is voor ieder wat te genieten. Voor de beste stemming zorgen Andrea Berg, Sasha, Suzi Quatro, Peter Kraus, Maite Kelly, Die Prinzen, Santiano, Johnny Logan, Karat en vele anderen.

Uitzending: Zaterdag 31 december om 00:20 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven