web analytics

Terugkijken: Weihnachten mit Andy Borg van 24 december 2022

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 24 december was bij de SWR het programma Weihnachten mit Andy Borg te zien. Dit programma is nog een maand via internet te bekijken.

Andy Borg presenteert vanuit zijn in kerstsferen gebrachte wijnlokaal van Schlager-Spaß mit Andy een kerstfeest op kerstavond. Op het programma staan muzikale, bezinnelijke en onderhoudende momenten. Zijn gasten zijn onder andere Heino, Semino Rossi, Claudia Jung, Sigrid & Marina, Tom Gaebel en Die jungen Zillertal. Maar ook het Trixi-kinderkoor, het gitaar en zangensemble Rumbalea met flameco-pop en latino-hits en de alphoornblazer en blaasmuziekgroep Alphornklag & Schwobablech.

De uitzending Weihnachten mit Andy is nog tot 23 januari 2023 hieronder te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven