web analytics

Zauberhafte Weihnacht im Land der Stillen Nacht bij NDR en WDR

Op Tweede kerstdag, 26 december, is ’s ochtends bij de NDR en WDR het programma Zauberhafte Weihnacht im Land der ‘Stillen Nacht’ te zien.

Het programma is een stemmige muzikale avond in het Salzburger Land met Sonja Weissensteiner en DJ Ötzi. Dit jaar ontvangen ze in het Flachauer Gutshof weer verschillende gasten waaronder Giovanni Zarrella, Melissa Naschenweng, Eloy de Jong, Semino Rossi, Peter Kraus, die Seer, Claudia Koreck, VoXXclub, die Mountain Crew, Sigrid & Marina, LUNGO4, Hand aufs Herz en acteur Max Müller. De artiesten laten natuurlijk hun kerstnummers horen, maar vertellen ook hoe er bij hen vroeger kerst werd gevierd.

Sonja Weissensteiner en DJ Ötzi gaan ook dit jaar weer op zoek naar de oorsprong van het bekendste kerstnummer ter wereld: Stille Nacht en het thema van de uitzending is dan ook hoe kerst vroeger gevierd werd.

Uitzending: Maandag 26 december om 09:25 bij WDR en 9:30 bij NDR.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven