web analytics

Schlager, die Sie kennen sollten van 31 december 2022 bij NDR

In de nieuwjaarsnacht van 2023 zendt de NDR drie keer het programma Schlager, die Sie kennen sollten uit.

Schlager zijn cult geworden en enorm populair en ook bij de jonge generatie. Iedereen weet dat als een feestje saai begint te worden het beste medicijn daar voor schlagermuziek is. Iedereen kent de nummers, iedereen kan meezingen en de sfeer wordt alleen maar beter. Voor deze uitzending zijn de meest geliefde en bekendste schlager en evergreens uitgezocht uit zestig jaar schlager. We zien van Helene Fischer met Atemlos tot aan Zigeunerjunge van Alexandra, Rex Gildo zingt zijn Fiest Mexicana, Vanessa Mai brengt Ich sterb für dich ten gehoren en ook Wolfang Petry zingt weer Wahnsinn.

Uitzending: Zaterdag 31 december om 00:05 bij NDR

In de tweede aflevering, die uit 2018 komt, zien we onder andere optredens van Udo Jürgens die Aber bitte mit Sahne zingt, Muck zingt Hey, kleine Linda, Andrea Berg zingt haar klassieker Ja, ich will en Conny Froboess zingt Zwei kleine Italiener.

Uitzending: Zaterdag 31 december om 01:35 bij NDR

In de derde aflevering, uit 2020, zien we Die Prinzen met Alles nur geklaut, zingt Connie Francis Die Liebe ist ein seltsames Spiel, Jürgen Marcus met Ein Festival der Liebe en zingt Katja Ebstein Theater. Reinhard Mey zingt zijn bekende nummer Über den Wolken en Semino Rossi brengt Rot sind die Rosen ten gehoren. City zingt Am Fenster en Ralf Bursy laat Du hast den Farbfilm vergessen! horen.

Uitzending: Zaterdag 31 december om 03:05 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven