web analytics

Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van 12 november 2022

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 12 november was bij de SWR een extra lange uitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg te zien. In deze uitzending zamelt Andy Borg geld in voor de Herzensache voor benadeelde kinderen en jongeren en is nog een maand via internet te bekijken.

In het middelpunt staan de kinderen en jongeren van de Herzenssache-projecten in Zuid-Duitsland. Andy ontvangt prominente muzikale gasten zoals Mark Keller en Luna Klee die zich voor deze stichting inzetten en die ook bezocht hebben. Ook te gast zijn de musical-kinderen ‘Kleine Stars mit Handicap’ en de jonge straatmuzikant Laurin Sigmund. Andere muzikale gasten zijn Helmut Lotti, Chris Andrews, Paulina Wagner, die Heimathelden, Lady Sunshine en de jaren 50 band Candy Kisses.

Deze uitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg is nog tot 12 december 2022 te bekijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven