web analytics

Huwelijk Stefan Mross en Anna-Carina voorbij

In de afgelopen weken was er in de Duitse media veel te lezen over een huwelijkscrisis bij Stefan Mross (46) en Anna-Carina Woitschack (30). Dit werd nog ontkend, maar afgelopen vrijdag 11 november hebben ze via een bericht op instagram bekend gemaakt dat ze ieder een eigen weg gaan.

Sinds 2016 was het stel bij elkaar en twee jaar geleden trouwden ze met elkaar op televisie, in een programma van Florian Silbereisen. Begin september begonnen de eerste geruchten dat Anna-Carina een affaire zou hebben met Adriano Salvaggio, een realityster die aan Love Island heeft meegedaan. In die periode waren ze allebei deelnemer in het programma Skate Fieber, waar bekende Duitsers meededen aan een rollerskate-danswedstrijd. Voor dit programma waren Anna-Carina en Stefan door de opnames een tijdje van elkaar verwijderd. Stefan Mross schreef iets later dat hij en Anna-Carina drie moeilijke maanden hebben gehad waarin ze gescheiden van elkaar hebben geleefd. Anna pendelde tussen Rust en Keulen en Stefan kon er niet mee omgaan dat ze niet meer elke dag bij elkaar waren.

Vrijdag kwam dan het volgende bericht op Instagram:
“Lieve vrienden…

Na de talloze speculaties van de afgelopen tijd, willen we jullie graag “onze” waarheid vertellen.Het leven heeft de laatste tijd veel uitdagingen voor ons in petto, te veel. Als iemand kan zeggen “in goede en slechte tijden” zijn wij het. We hebben een geweldige tijd gehad, hebben ons door menig storm gevochten en kunnen elkaar nog steeds met respect in de ogen kijken.

Afzonderlijk en toch samen, individuen toch één.
Soulmates en nu gaat iedereen zijn eigen weg.

Hoe mooier en voller de herinnering, hoe moeilijker de scheiding.
Maar dankbaarheid verandert de herinnering in een stille vreugde.
We kunnen niet voorspellen wat belangrijk is in het leven.

Het is de eerste keer dat wij commentaar geven op onze situatie, daarom vragen wij u zich te onthouden van verdere speculatie over de bescherming van onze privacy.
Jullie Anna & Stefan”

Voor Anna-Carina was dit haar eerste huwelijk, voor Stefan Mross was dit zijn derde huwelijk. Van 2006 tot 2012 was hij getrouwd met schlagerzangeres Stefanie Hertel waarmee hij een dochter heeft. Een jaar later trouwde hij met Susanne Schmidt. Dat huwelijk duurde van 2013 tot 2016 en daaruit zijn een dochter en een zoon geboren. In 2016 leerde hij Anna-Carina kennen, in 2019 deed hij op televisie een huwelijksaanzoek, in 2020 was dit huwelijk op tv te zien en in 2022 was dit huwelijk dus voorbij.

3 gedachten over “Huwelijk Stefan Mross en Anna-Carina voorbij”

 1. Christa vanBergeijk

  Ich denke das Anna Carina Stefan Mross nur durch Berechnung geheiratet hat. Sie hat Ihn nur benutzt om in Ihrer Karriete voran zu kommen. Nun will Sie Ihn auch noch persoenlich kaputt machen. Sie denkt das Sie dann”
  Immer wieder Sonntags ” moderieren kann.
  Ich begreife die Zeitschriften nicht die Ihm die Schuld geben und die Frau gut reden. Auch wenn er, was ich nicht weiss, ueber den Durst trinkt, ist das seine Angelegenheit. Seine Arbeit hat er immer gut gemacht und die Leute sind zufrieden und moegen Ihn.
  Anna Carina ist die schuldige, man sollte Sie links liegen lassen und Sie Ihre eigene Karriere vergessen kann

  Haette Sie Stefan nicht geheiratet, waere Sie nun noch unbekannt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven