web analytics

Die Giovanni Zarrella Show van zaterdag 5 november 2022

Op zaterdag 5 november presenteert Giovanni Zarrella weer een nieuwe aflevering van zijn zaterdagavondshow Die Giovanni Zarrella Show vanuit de Baden Arena in Offenburg bij ZDF.

In september 2021 maakte Giovanni zijn debuut als presentator met een grote zaterdagavondshow bij de ZDF. Een jaar later heeft hij de Deutscher Fernsehpreis op zak en presenteert hij weer een nieuwe show. Ook deze keer begroet hij weer talrijke artiesten op zijn podium, waaronder Vanessa Mai, Ben Zucker, Marina Marx, Kerstin Ott en Ronan Keating die een nummer zingt met The Kelly Family.

Ook te gast is Andrea Berg die dit jaar haar dertig jarig podiumjubileum viert en dat deze al met een Open-Air-Concert deze zomer bij de ZDF. Een bijzonder moment belooft het optreden van Ireen Sheer te worden, komend voorjaar stopt ze met haar carrière die meer dan vijftig jaar duurde.

Peter Maffay zal nieuwe muziek uit zijn rocksprookje Tabaluga laten horen, het populaire kleine groene draakje viert volgend jaar zijn veertigste verjaardag. Giovanni verheugt zich ook op de komst van zanger en songwriter Johannes Oerding en van de succesvolle band PUR, het wordt feest als ze naast hun nieuwe nummer ook een medley van al hun hits ten gehore zullen brengen.

Uit Groot-Britannië komt de boyband Blue met hun nieuwe nummer en natuurlijk zal Giovanni hun nummer Breathe Easy in een Italiaanse versie zingen. Ook te gast is presentatrice en actrice Kim Fisher die weer de zangmicrofoon heeft opgepakt. De groep Santiano zingt samen met zanger Nathan Evans en ook staan er nieuwkomers op het podium: Alexander Eder uit Oostenrijk en de kleine Adriono zingt ‘Alle Macht den Träumen’ een nummer uit de filmklassieker Never Ending Story.

Uitzending: Zaterdag 5 november om 20:15 bij ZDF

CoverAlbumFeaturesPrijs bij
Ben Zucker - Was Wir Haben, Ist Für Immer

Ben Zucker - Was Wir Haben, Ist Für Immer

Amazon.nlBol.com
Andrea Berg Ich würd’s wieder tun

Andrea Berg Ich würd’s wieder tun

Amazon.nlBol.com
Giovanni Zarrella - Per Sempre

Giovanni Zarrella - Per Sempre

Amazon.nlBol.com
Vanessa Mai - Metamorphose

Vanessa Mai - Metamorphose

Amazon.nlBol.com
Kerstin Ott - Nachts Sind Alle Katzen Grau

Kerstin Ott - Nachts Sind Alle Katzen Grau

Amazon.nlBol.com
The Kelly Family - Christmas Party

The Kelly Family - Christmas Party

Bol.com
Ireen Sheer - Auf Wiedersehen Goodbye

Ireen Sheer - Auf Wiedersehen Goodbye

Bol.com
Tabaluga - Die Welt ist Wunderbar

Tabaluga - Die Welt ist Wunderbar

Amazon.nl
Pur - Personlich

Pur - Personlich

Bol.com
Blue - Heart and Soul

Blue - Heart and Soul

Amazon.nlBol.com
Santiano - Die Sehnsucht Ist Mein Steuermann

Santiano - Die Sehnsucht Ist Mein Steuermann

Amazon.nlBol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven