web analytics

Terugkijken: Die Beatrice Egli Show van zaterdag 26 november 2022

Op zaterdag 26 november presenteerde Beatrice Egli haar tweede aflevering van Die Beatrice Egli Show. Deze is nog een kleine maand via internet te bekijken.

Beatrice Egli had veel zin in de tweede aflevering. Ze belooft een veelzijdige show met grote artiesten en mooie verrassingen. We gaan emotionele momenten, spannende verhalen en bijzondere showacts zien uit de schlager- en popwereld. Het wordt twee uur een mooie avond met veel plezier.

Zo zal Ireen Sheer, die haar afscheid heeft aangekondigd ook hier weer een optreden geven. Frontman Henning Krautmacher van de Höhner kijkt terug op zijn carrière en is samen met zijn opvolger Patrick Lück te gast. Wereldster Chris Norman zal een duet zingen met Yike Ou, die mee heeft gedaan aan The Voice Kids in Duitsland. De andere gasten zijn: Andrea Berg, Maite Kelly, Sophia, Marie Reim, Münchener Freiheit, Bastian Baker met het Arial duo van het Zwitserse Zirkus Knie, Seelemann, Highland Saga en KUNZ.

Die Beatrice Egli Show is nog tot 25 december 2022 hieronder te bekijken: