web analytics

Terugkijken: SWR4 Schlagerweihnacht van 26 november

SWR

Op zaterdag 26 november was bij de SWR het programma SWR4 Schlagerweihnacht – Das Beste aus 2020 en 2021 te zien. Dit programma is nog twee weken via internet te zien.

De SWR is al helemaal in de kerstsfeer met deze uitzending. Presentatrice Anna Lena Dörr praat tussen de optredens door met de muzikale gasten die onderhoudende verhalen vertellen. Ook staat de uitzending in het teken van het goede doel Herzenssache. Zo staat er op de kersttuin bij kasteel Burg Ehrenbreitstein in Koblenz een draaimolen waar de gehele opbrengst naar het goede doel gaat.

De muzikale gasten zijn onder andere: Paulina Wagner, Claudia Jung, Peggy March, Stefan Mross en Anna-Carina Woitschack, Fantasy, Johnny Logan, Laura Wilde, Ross Antony & Paul Reeves en Patrick Lindner.

De SWR4 Schlagerweihnacht Das beste aus 2020 en 2021 is nog tot 10 december 2022 hieronder te bekijken: