web analytics

DJ Ötzi brengt kerstalbum Weihnachts-Memories uit

De Oostenrijkse DJ Ötzi brengt op 18 november zijn allereerste kerstalbum uit in zijn carrière. Op het album Weihnachts-Memories staan zestien nummers op en daardoor is het een afwisselende en feestelijke mix geworden van dertien Engelse en Duitse klassiekers die opnieuw gearrangeerd zijn. Ook staan er drie gesproken boodschappen op van Gerry aan zijn fans én een duet met zijn dochter Lisa-Marie.

Maar bovenal wil DJ Ötzi met zijn eerste kerstalbum alle gevoelens beschrijven en overbrengen die vormend waren voor zijn persoonlijke kerstherinneringen. “Laten we samen deze bezinnelijke tijd ontdekken in zijn unieke diversiteit, die mij als kind ook betoverde. Laten we ons onderdompelen in de vredige sfeer van Kerstmis zoals in onze kindertijd toen we naar heldere sterren aan de hemel keken en misschien het kerstkind langs ons raam vloog.” De nummers nodigen ons uit in een wereld waarin zorgen, alledaagse stress en problemen geen plaats hebben, want overal is het comfortabel. Op zijn uitgekozen kerstklassiekers drukt hij zijn eigen stempel, zoals altijd feestelijk, maar ook met strijkers en natuurlijk ook jinglebells, maar vooral vol gevoel en rustgevend.

Van ‘Leise rieselt der Schnee’ en de klassieker ‘Oh Tannenbaum’ is er ook plek voor ‘Little Drummer Boy’ en ‘Winter Wonderland’. Maar een hoogtepunt is het duets met zijn inmiddels twintig jarige dochter Lisa-Marie. Met haar zingt hij het nummer Happy Xmas (War is Over), een nummer met een vredesboodschap dat juist nu zeer actueel is. Ook perfect voor de kerst is het nummer ‘Wiehnachten wie immer’ en zingt hij het Elvis-nummer ‘Can’t Help Falling in Love’, maar ook de kerstklassiekers ‘Rudolph’, ‘Driving Home For Christmas’ en ‘Stille Nacht’ zijn te horen op de cd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven