web analytics

Terugkijken: Schlager-spaß mit Andy Borg van 11 juni 2022

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 11 juni was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van Schlager-Spaß mit Andy Borg. Deze is nog een maand hieronder te bekijken.

Andy Borg begroet in zijn wijnlokaal zanger en presentator Stefan Mross en zijn vrouw Anna-Carina Woitschack. Ze hebben het over een nieuw seizoen van Immer wieder Sonntags, maar natuurlijk gaan ze ook zingen, zoals een bijzondere versie van “Ein Tag wie heut”, de Duitse versie van de wereldhit One Moment in Time van Whitney Houston. Ook Mara Kayser zingt haar nieuwste nummer en met Andy zingt ze Das bisschen Haushalt.

Na 35 jaar op het podium heeft de groep Die Zillertaler Haderlumpen hun allerlaatste optreden bij Schlager-Spaß, de groep stopt in 2022. Mark Dean heeft dan weer zijn eerste televisieoptreden en zingt twee Rock’n-Roll-klassiekers. Andy Borg zingt ook een medley van zijn eigen hits samen met Saxofonist Captain Freddy. Ook voor het eerst is de groep Schwarzwaldfamilie Seitz sinds jaren weer op televisie te zien.

De uitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg is nog tot 11 juli te zien:

2 gedachten over “Terugkijken: Schlager-spaß mit Andy Borg van 11 juni 2022”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven