web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 8 mei 2022

Op zondag 8 mei presenteert Andrea Kiewel de eerste aflevering van ZDF-Fernsehgarten van dit seizoen. Negentien weken lang krijgen we vanuit de Mainzer Lerchenberg een onderhoudend en veelzijdig showprogramma te zien.

In de eerste aflevering staat de vreugde voor de komende zomer centraal. Een formatiesprong, house running, een dansvoorstelling en vermakelijke trends zorgen voor afwisseling op zondagochtend. Er wordt gelachen, gedanst en gevierd met spel, plezier, actie en natuurlijk ook met goede muziek.

De muzikale gasten zijn: Maite Kelly, Giovanni Zarrella, Beatrice Egli, Alex Christensen & The Berlin Orchestra, Luca Hänni, Glasperlenspiel, Chris de Burgh, Dr. Alban und Seven.

Uitzending: zondag 8 mei om 11:50 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven