web analytics

Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van 30 april 2022

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 30 april was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van Schlager-Spaß mit Andy Borg en deze uitzending is nog een maand via internet te bekijken.

Andy Borg en zijn muzikale gasten hebben voor de kijkers weer veel volksmuziek, schlager en evergreens meegenomen. Het beloofd weer een onderhoudende avond te worden. De muzikale gaten hebben naast hun nieuwe nummers ook oude nummers meegenomen. Zo zingt Jonny Hill samen met Andy de klassieker Country Roads. Ook zingt Andy samen met Saso Avsenik en zijn Oberkrainer terwijl de groep Conny und die Sonntagsfahrer zich toelegt op de schlagers uit de jaren 50 en 60.

Ramon Roselly zingt samen met Andy hits uit de vroege jaren zestig, Andy herdenkt Peter Alexander met zijn hit Pedro – Mandolinen um Mitternacht. Aan de grote hits van Julio Iglesias worden we herinnerd door Frank Galan en Linda Fäh zingt nummers uit de jaren 80.

Bekijk hieronder tot 30 mei 2022 Schlager-Spaß mit Andy Borg:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven