web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 15 mei 2022

Op zondag 15 mei presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten. Levensvreugde, genieten, muziek en dolce vita, daar gaat het om deze aflevering want de Fernsehgarten staat in teken van Italië en het Eurovisie Songfestival.

Enkele uren nadat in Turijn de winnaar van het Eurovisiesongfestival bekend is geworden staat de Fernsehgarten in het teken van Italië en de grootste muziekwedstrijd ter wereld. Andrea Kiewel en haar co-presentator Riccardo Simonetti presenteren onder anderen de pizzakampioen, Crescenzo Capuozzo, de artiest Lili-Paul Roncalli, Italiaanse mode en natuurlijk ook bekende Italiaanse hits.

Ook wordt er teruggeblikt op het songfestival met commentator Peter Urban en recordhouder Johnny Logan zingt een medley van zijn winnende liedjes. De andere (muzikale) gasten zijn: Oliver Onions, David Garrett, Andreas Gabalier, Vanessa Neigert, The Italian Tenors, Bruno Ferrara, Stefano Zarrella.

Uitzending: Zondag 15 mei om 11:50 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven