web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg van 1 januari 2022

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 1 januari was bij de SWR het programma Schlager-Spaß mit Andy Borg te zien én een Best-of aflevering. Deze uitzendingen zijn nog een maand te zien via internet.

Zanger en presentator Andy Borg begroet de kijker met zijn nieuwjaarsuitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg en nodigt de kijker weer uit voor een gezellige muzikale avond. In zijn wijnlokaal presenteren zijn gasten nieuwe hits, maar natuurlijk ook oude bekende nummers. De muzikale gasten zijn: Helmut Lotti, die Kastelruther Spatzen, Tom Gaebel, Laura Wilde, Teddy und die Lollipops, Margit Sponheimer en Tommy Steib

Schlager-spaß mit Andy Borg is nog tot 31 januari 2022 te zien:

In de Best-of aflevering van Schlager-Spaß mit Andy Borg krijgen we de beste optredens te zien van de afgelopen maanden. We zien de meest geliefde artiesten, schlagerlegenden, nieuwe sterren en natuurlijk veel muziek met hart en ziel Zo zien we Andy in duet met de Kastelruther Spatzen en met de Amigos, Ramon Roselly, Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack, en ook Dunja Rajter, Gaby Albrecht, Lotti Krekel en Semino Rossi. (Deze aflevering is een herhaling van 11 september 2021)

Das Beste von Schlagerspaß mit Andy Borg is nog tot 31 januari 2022 te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven