web analytics

Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten! van 15 januari bij ARD

Op zaterdag 15 januari begint Florian Silbereisen het schlagerjaar vol met verrassingen met het programma Die schönsten Schlagerüberraschungen aller Zeiten! bij de ARD.

Hij presenteert zijn persoonlijke verrassingshitparade met de emotioneelste, spannendste, verbluffende, waar de meeste tranen zijn gevallen, romantische en grappige hoogtepunten samen met gasten als Ross Antony, Andy Borg, Thomas Anders en Stefan Mross.

We hebben een weerzien met Helene Fischer, Andrea Berg, Roland Kaiser, Maite Kelly, DJ Ötzi, Nik P., Mary Roos, David Hasselhoff, KLUBBB3, Andreas Gabalier, Paola, de Kelly Family en vele anderen met hun grote hits.

Uitzending: Zaterdag 15 januari om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven