web analytics

Helene Fischer moeder geworden van Nala

Zo rond kerst 2021 is Helene Fischer bevallen van haar dochter die ze heeft gekregen met haar verloofde Thomas Seitel en nu zou de krant Bild ook de naam hebben achterhaald.


In oktober bevestigde de ‘Atemlos durch die Nacht’-zangeres al op social media dat ze in verwachting was nadat het nieuws door de Bild en RTL.de was uitgelekt via iemand in haar omgeving. Toen wilde Helene de zwangerschap al wat langer geheim houden voordat ze het bekend zou maken en ook het feit dat ze bevallen is heeft ze stilgehouden evenals de naam die haar dochter heeft.

Volgens Bild zou ze rond de feestdagen thuis zijn bevallen in plaats van het ziekenhuis in Starnberg en nu weet de krant ook hoe het meisje zou heten: Nala. De naam is bekend door de Disney tekenfilm De Leeuwenkoning waar het leeuwenwelpje Nala de vriendin is van Simba. Helene is een grote Disney-fan en in haar Helene Fischer Show zong ze in 2013 en 2019 een Disney-medley met ook nummers uit de musical De Leeuwenkoning.

De naam Nala is van oorsprong een Afrikaanse naam en betekent in het Swahili Koningin, leeuw, succesvolle vrouw en ook geschenk. In Nederland kregen de afgelopen vijf jaar 27 meisjes de naam Nala. Grappig feitje: Koning Willem-Alexander heeft een zwarte labrador die Nala heet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven