web analytics

ZDF-Kultnacht van 1 januari 2022

ZDF

In het eerste uur van het jaar zendt de ZDF traditiegetrouw weer de Kultnacht uit. Deze keer kunnen we genieten van de schlagers uit de jaren 80 en daarna nog van rockpop.

In de eerste aflevering, ZDF-Kultnacht – Die schönsten Schlager der 80er, herinneren we ons de mooiste schlagerherinneringen uit de jaren 80 in een drie uur lange aflevering. We zien onder andere Udo Jürgens, Katja Ebstein, Wolfgang Petry, Mary Roos, Roger Whittaker, Nicole en Roland Kaiser.

Om 3:50 is er een Kultnacht over Rockpop, een fusie van de muziekrichtingen die in de jaren 70 en 80 heel populair was. Het gelijknamige ZDF-programma wist al die sterren in de studio te halen en daar krijgen we de hoogtepunten van te zien en zo krijgen we optredens van Santana, Kiss, Police, Jethro Tull, Manfred Mann’s Earth Band, AC/DC, Kate Bush, Chris de Burgh en Van Halen.

Uitzending: 1 januari om 00:50 bij ZDF

1 gedachte over “ZDF-Kultnacht van 1 januari 2022”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven