web analytics

Schlager, die Sie kennen sollten van 1 januari bij NDR

NDR

De eerste uren van 2022 staan in het teken van Schlager bij de NDR. Het programma Schlager die Sie kennen sollten is dan te zien. De muziek is al tijden populair, niet alleen op feesten om de stemming er in te brengen, maar ook om goede zin in het leven te krijgen kan een goed schlagernummer nog weleens helpen.

In deze afleveringen zien we de meest geliefde en bekendste schlager en goude ouden uit zestig jaar schlagers. Zo zien we in het eerste uur Katja Ebstein die Theater zingt, Kerstin Ott met Regenbogenfarben en Die Prinzen met Alles nur geklaut. Ook van de partij zijn optredens van Andrea Berg, Vicky Leandros, Semino Ross en Ireen Sheer. In de overige afleveringen zien we optredens van Roland Kaiser, Marianne Rosenberg en Michael Holm.

Uitzending: Zaterdag 1 januari om 00:05 tot 3:10 bij de NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven