web analytics

Wilkommen 2022 op ZDF

De grote oudejaarsshow bij de Brandenburger Tor, Wilkommen 2022 is ook dit jaar weer te zien bij ZDF en de presentatie is in handen van Andrea Kiewel en Johannes B. Kerner die zich kunnen verheugen op nationale en internationale sterren.

Op het podium staan onder andere popmuzikant Adel Tawil, DJ Alle Farben, het duo Glasperlenspiel, Tom Beck, Dieter Hallervorden, Marianne Rosenberg, Daði Freyr, Bonnie Tyler, Kelvin Jones en Art Garfunkel jr. Daarnaast zijn er veel prominenten uit de show, sport en muziekwereld die live thuis het feest meevieren. We krijgen muzikale hoogtepunten, interessante gasten en bijzondere live-optredens te zien met natuurlijk om twaalf uur het vuurwerk bij de Brandenburger Tor.

Uitzending: Vrijdag 31 december om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven