web analytics

Weihnachten mit Andy Borg van 26 december 2021

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op Tweede Kerstdag was bij de SWR het programma Weihnachten mit Andy Borg te zien. Dit programma is nog een maand te bekijken via internet.

In een kerstig versierde wijnlokaal nodigt presentator en zanger Andy Borg de kijker uit voor drie uurlang vermaak. Schlager-legende Jacqueline Boyer treed voor de laatste keer in haar carrière op. Die Ladiner presenteren de kerstsfeer uit Zuid-Tirol. Nik P. zingt zijn bekende hit Ein Stern en ook uit Zwitserland zijn Natalie Holzner en Monique te gast. Ook te gast zijn Tony Marshall, Zellberg-Buam, voXXclub en Semino Rossi.

Bekijk hier Weihnachten mit Andy Borg tot 25 januari 2022:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven