web analytics

Heiligabend mit Carmen Nebel bij ZDF op 24 december 2021

Op kerstavond, vrijdag 24 december presenteert Carmen Nebel zoals altijd het programma Heiligabend mit Carmen Nebel.

Wie droomt er niet van om kerstavond in de bergen te vieren met een gezellig haardvuur en mooie kerstmuziek? Carmen Nebel doet dat in ieder geval en zit in een gezellige alm in tirol met Patrick Lindner, Francine Jordi, Peter Kraus, Alpin KG, Albert Hammond, Matze Knop en tv-kok Alfons Schuhbeck en Johan Lafer. Samen met haar gasten haalt ze herinneringen op aan de vorige kerstshows met onder andere Andrea Berg, Waltraut Haas, André Rieu, Beatrice Egli en Andreas Gabalier.

Uitzending: Vrijdag 24 december om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven