web analytics

Die größten Weihnachts-Kulthits bij NDR

NDR

Op zaterdag 24 december is bij de NDR het muzikale programma Die größten Weihnacht-Kulthits te zien.


Kerst is niet alleen het feest van de liefde en de familie, maar ook van de muziek en om alvast in de juiste stemming te komen krijgen we de mooiste kerstliedjes te horen. We zien optredens uit de muzikale archieven van programma’s zoals “Fröhlicher Feierabend”, “Fröhlicher Alltag” en “Schlagerparade der Volksmusik”. Zo zien we onder andere zanger en presentator Michael Schanze en beelden uit zijn programma ‘Kinderquatsch mit Michael’ zoals Roy Black met Weohnachtne bin ich zu Haus en Heintje met Heidschi Bumbeidschi.

Verder zien en horen we Patrick Lindner met “Fröhliche Weihnacht überall”, Mireille Mathieu met “Du lieber Weihnachtsmann”, Ivan Rebroff met “Stille Nacht” en natuurlijk Rolf Zuckowski met de klassieker “In der Weihnachtsbäckerei”. Andere artiesten zijn Karel Gott, Udo Jürgens, Hansi Hinterseer, Nena, die Fischer-Chöre, Anita & Alexandra Hofmann, Nicole en Marshall & Alexander.

Uitzending: Vrijdag 24 december 2021 om 17:30 bij NDR en zaterdag 24 december 2022 om 21:45 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven