web analytics

Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van 9 januari 2021

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 9 januari was bij de SWR een best-of aflevering van Schlager-Spaß mit Andy Borg te zien.

Zanger en presentator Andy Borg begroet vele sterren uit de schlager- en volksmuziekwereld in een gemoedelijk wijnlokaal met charme, humor en hartelijkheid. In deze aflevering krijgen we het beste van het beste te zien: dat belooft een avond vol meezingen te worden. We krijgen de mooiste duetten van Andy Borg en zijn muzikale gasten te zien en vele hitmedleys.

We krijgen optredens te zien van onder andere: die Kastelruther Spatzen, Cindy Berger, Bernhard Brink, Giovanni Zarella, Anita & Alexandra Hofmann, Michael Holm, Johnny Logan, Hansi Hinterseer en Beatrice Egli.

Bekijk hier tot 8 februari 2021 Schlager-Spaß mit Andy Borg: