web analytics

Die größten Schlager-Kulthits der 70er bij SWR

SWRPrecies op middernacht van 31 december zendt de SWR het programma Die größten Schlager-Kulthits der 70er als eerste programma in 2021 uit.

In het programma zien we bijzondere videoclips van de grote hits uit de jaren 70 tot 1979, waaronder ook clips die niet zo vaak te zien zijn geweest. Zo zien we de Franse schlagerzanger Danyel Gérard in Baden-Baden zijn grote hit Butterfly zingen. Zanger Bata Illic zingt met kinderen Michaela. Peter Rubin is in Stuttgart als hij Wir zwei fahren irgendwo hin. Schlagerster Michael Holm zingt in Donaeuschinger Schloss het nummer Wie der Sonnenschein en Wencky Myhre zingt haar grote hit Knallrotes Gummiboot in de haven van Plochingen.

Uitzending: 31 december om 00:00 bij SWR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven