web analytics

Terugkijken: Schlager-Spaß mit Andy Borg van 23 januari 2021

Schlager-Spaß mit Andy BorgOp zondag 23 januari was er weer een nieuwe aflevering van Schlager-Spaß mit Andy Borg te zien bij de SWR. Dit programma is nog een maand via internet te bekijken.

Andy Borg belooft weer een avond vol met gezelligheid. Zo spelen die jungen Paldauer uit het Oostenrijkse Steiermark een medley, zingt het duo Fantasy een lied uit hun vijfde nummer 1 album ‘10.000 bunte Luftballons’ en als de Nockis optreden kunnen hun grote hits als ‘Und über Rhodos küss ich dich’ en ‘Schwarzer Sand von Santa cruz’ niet uitblijven.

Anita en Alexandra Hofmann verrassen met een rock ‘n-roll-medly. En niet alleen Julian David en Silvio d’Anzo hebben een verrassing voor Andy Borg, ook Andreas Mühlhans heeft een buitengewoon instrument meegenomen. Ook de Keulse legende actrice en zangeres Lotti Krekel is te gast en zingt ‘Es ist alles nur geliehen’.

Schlager-Spaß mit Andy Borg is nog tot 22 februari 2021 te zien: