web analytics

Das große Wunschkonzert bij NDR van zondag 24 januari 2021

NDR

Op zondag 24 januari is bij de NDR weer een aflevering te zien van Das große Wunschkonzert bij de NDR.

Het programma viert dat er 75 afleveringen zijn geweest en Lutz Ackermann blikt terug op de hoogtepunten van de afgelopen jaren. Het wordt een bijzondere avond met veel muziek en persoonlijke anekdotes van de Duitse schlagerzangers en zangeressen.

Lutz Ackermann hoort bij een van de weinige presentatoren in Duitsland waar alle grote schlagersterren te gast zijn geweest in zijn programma en dat levert onderhoudende en leuke gesprekken op met onder andere Semino Rossi, Roland Kaiser, Mary Roos, G.G. Anderson, Klaus & Klaus, Olaf de Flipper en die Amigos.

Het wordt een uitzending met veel hoogtepunten, onvergetelijke hits en persoonlijke gesprekken.

Uitzending: Zondag 24 januari om 20:15 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven