web analytics

Kultnacht van 1 januari 2021 bij ZDF

ZDFNet na middernacht op 1 januari, in het eerste uur van 2021 trapt de ZDF af met de Kultnacht.

Om 00:35 is Die ZDF-Kultnacht – Die schönsten Schlager der 70er te zien. Drie uur lang komen de grote sterren met hun overgetelijke hits uit de jaren 70 langs. We zien onder andere Peter Alexander, Katja Ebstein, Udo Jürgens, Mireille Mathieu, Karel Gott, Marianne Rosenberg, Adamo, Cindy & Bert, Roy Black, Dschinghis Khan, Vicky Leandros, Peter Maffay, Gitte Haenning, Howard Carpendale, Renate Kern, Rex Gildo, Daliah Lavi en vele anderen.

Uitzending: 1 januari om 00:35 bij ZDF

Om 03:35 is “Die ZDF-Kultnacht – Boney M.” te zien. Het is 45 jaar geleden dat de eerste single van Boney M verscheen en dus komen in anderhalf uur de grootste hit van de groep voorbij.

Disco-sounds zoals Daddy Cool of Sunny, maar ook Caribische klanken als Brown Girl In The Ring, de ballade El Lute en natuurlijk de megahit Rivers Of Babylon geven de carrière van de succesvolste Duitse popgroep weer. Ze verkochte meer dan 150 miljoen albums en vielen vooral op door de kostuums en energieke optredens.

Uitzending: 1 januari om 03:35 bij ZDF

2 gedachten over “Kultnacht van 1 januari 2021 bij ZDF”

  1. Fam, Wiessenberg

    Waar kan ik een opname vinden van Die ZDF-Kultnacht – Die schönsten Schlager der 70er? Ik kan het niet terugkijken, maar er zal toch wel ergens iets te downloaden zijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven