web analytics

Wilkommen 2021 van 31 december bij ZDF

ZDFOp donderdag 31 december is bij ZDF het programma Wilkommen 2021 te zien dat gepresenteerd wordt door Andrea Kiewel en Johannes B. Kerner vanuit Berlijn.

Met als achtergrond de Burandenburger Tor treden weer verschillende artiesten op zoals Karat, Giovanni Zarrella, Álvaro Soler, die Höhner, Luca Hänni, Tom Gaebel, Jürgen Drews en zijn dochter Joelina, Topic & A7S en Marquess,

De kijkers in heel Duitsland kunnen voor hun scherm thuis feestvieren en mee dansen om zo samen 2012 in te luidden. Met acties via social media kan je in het programma komen, net als andere prominenten uit de show-, sport- en muziekwereld die vanuit hun eigen huis te gast zijn in het programma.

Uitzending: 31 december om 21:45 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven