web analytics

Die Edlseer en Owa heit do Gemma Feiern

Die EdlseerDe Oostenrijkse groep Die Edlseer heeft voor hun 25 jarig jubileum het album ‘Owa heit do Gemma Feiern‘ uitgebracht. Het album, met vijftien nieuwe nummers, kwam zelfs op de eerste plek van de Oostenrijkse hitlijst.

Het is niet het enige succes voor de groep, in al die jaren hebben ze al 18 gouden en platina platen gekregen. De beroemde Edlseer-sound is ook te horen op dit nieuwe album, er staan vijftien numers op die sfeer en de beste volksmuziek bieden. Voor de feestelijke momenten zijn er nummers als ‘Sieben Nächte Party’, ‘Geh Madl’ en ‘Links, recht und auf und ab’. Bezingen ze de vrouwen uit de Steiermark met het nummer ‘Steirergirls’. Meer schlagerachtig zijn de nummers ‘Carry Ann’ en ‘Geh nicht fort’. En de heimatgevoelens komen bij ‘Vergelts Gott Liabes Steirerland’ voorbij.

Bekijk hier die Edlseer met Geh Madl:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven