web analytics

Christian Lais en Das Leben ist live

Christian LaisChristian Lais brengt op 25 mei het album Das Leben ist live uit.

Met het album Das Leben ist live viert hij zijn tien jarig jubileum, in 2008 kwam zijn eerste album uit en nu verschijnt alweer zijn vijfde solo-album. Hij gaat muzikaal en tekstueel een nieuwe weg in. Dat bewijst ook de eerste single, dat ook de titelsong van het album is. Het is een popschlager wat zorgt voor een goed gevoel en de tekst gaat er over dat je van het leven moet genieten. Een ander autobiografisch lied is ‘Ganz nah dran’, dat ook een krachtige dance-groove heeft en op elk feestje past met een pakkend refrein. Maar ook de ballade ‘Träume sind stark’ staat op het album. Het gaat om de dromen in het hier en het nu, en om de liefde en het samenzijn van mensen, zonder hen kunnen dromen nooit uitkomen.

Bekijk hier Christian Lais met Das Leben ist live:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven