web analytics

Vanessa Mai gewond aan wervelkolom na val

Vanessa MaiBij een repetitie van haar concerttour is Vanessa Mai na een val gewond geraakt en de verwondingen lijken ernstiger dan gedacht. Alle afspraken en concerten zijn afgelast voor de komende week.

Bij een repetitie met een danser oefende ze een choreografie waarbij een danser haar boven de grond zou optillen en dat ging mis. Ze verwonde haar rug en verloor zelfs kort haar bewustzijn. Een dokter heeft haar kunstmatig beademd en werd ze naar een kliniek in Zuid-Duitsland gebracht. De diagnose is dat ze vooral rust moet houden en een halskraag moet dragen.

Het gebeurde allemaal zaterdagmiddag, voor het concert in Rostock. Dat haar derde concert in haar tournee is. Veel fans die het naar het concert zouden gaan hoorde pas op het laatste moment dat deze was afgelast. Een dag er voor had ze het publiek nog weten te vermaken met haar concert. De 25-jarige zangeres sprong daar van een podium in de handen van haar achtergronddanser en later tijdens het optreden danste ze met de danser Vadim Garbuzov over het podium.

Vandaag (zondag) werd bekend dat alle afspraken de komende week wordt afgezegd. Zo gaan de persconferentie op maandag en dinsdag over haar concert niet door en ook fotoshoots kunnen niet doorgaan. Of haar concerttour op 4 mei verder kan gaan is nog niet bekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven