web analytics

Helene Fischer – Live 2018 van zaterdag 28 april 2018 bij ZDF

Helene FischerOp zaterdag 28 april is bij de ZDF een registratie te zien van het concert dat Helene Fischer gaf in Oberhausen onder de naam Helene Fischer – Live 2018.

Helene Fischer zet met haar Arena-Tournee Live 2017/2018 een nieuwe standaard neer qua concerten. De populaire zangeres brengt niet alleen haar nieuwe en grootste hits ten gehoren, maar laat ook indrukwekkende acrobatische vaardigheden zien. Samen met de artiesten van 45 Degrees, een divisie van Cirque du Soleil, geeft ze een adembenemende show in de lucht. Deze internationale showproductie zorgt ook voor nieuwe technische normen: Een gigantisch podium met draai-elementen en speciale effecten geven deze concertbelevenis visueel een andere dimensie.

Helene Fischer zingt haar nieuwe hits zoals Nur mit Dir, Achterbahn, Das Volle Program en Flieger, maar zingt ze ook oude hits zoals Phänomen, Fehlerfrei en Atemlos durch die Nacht.

Uitzending: Zaterdag 28 april om 20:15 bij ZDF

Na het concert wordt de 30 minuten durende documentaire ‘Helene Fischer – Immer Weiter‘ uitgezonden. En hiermee krijgen we een exclusief inkijkje bij het ontstaan van de Arena-Tournee. Filmmaker Sven Haeusler volgt Helene Fischer en haar team op de de lange en internationale weg bij deze voorbereidingen, zoals een training in Montreal.

Uitzending: Zaterdag 28 april om 22:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven