web analytics

Monika Martin en Ich tanze

Monika MartinDe Oostenrijkse zangeres Monika Martin heeft de videoclip uitgebracht van het nummer Ich tanze dat afkomstig is van haar album Für Immer dat op 11 mei verschijnt.

Met ‘Ich Tanze’ plaatst Monika Martin een volledig nieuw accent, er is niemand in de muziekbrache die uit de volksmuziek komt, die zo vaak verschillende genregrenzen overschreidt en met dit nummer in de popschlager terecht komt. En dat zonder haar publiek voor het hoofd te stoten. Want als Monika Martin een nummer zingt, is het ook echt een Monika Martin-nummer. Ze is zichzelf altijd trouw gebleven en weet ervoor te zorgen dat hedendaagse en traditionale luisterervaringen elkaar niet uitsluiten, maar juist versterken.

Bekijk hier Monika Martin met Ich tanze:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven