web analytics

Die Vaiolets en Wieder blüh´n die Alpenrosen

die Vaiolets

De groep die Vaiolets uit Zuid-Tirol heeft de videoclip uitgebracht van het nummer Wieder blüh´n die Alpenrosen dat ook op hun nieuwe album met dezelfde titel staat.

de groep die Vaiolets bestaat al meer dan 46 jaar en wordt in 1971 opgericht door Klaus Ebner en zijn zus en broer. Maar de groep heeft zich wat veranderd, de broer en zus hebben de groep verlaten en nu staat zijn zonen Patrick en Andreas met hem op het podium. Dat ging een tijd heel goed, ze hadden verschillende televisieoptredens, en Patrick schreef de nummers. Maar toen kreeg vader Klaus een zwaar arbeidsongeluk en kwam in een rolstoel terecht en kan hij niet meer optreden. Patrick en Andreas hebben toen besloten om als duo verder te gaan en met de actuele cd “Wieder blüh´n die Alpenrosen” laten ze horen dat ze nog jaren vooruit kunnen. In de typische Vaiolets-sound zingen ze over de liefde, verlangen, hoop en de heimat.

Bekijk hier die Vaiolets met Wieder blüh´n die Alpenrosen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven