web analytics

Christin Stark en de single Komm, Komm

Christin Stark Zangeres Christin Stark laat met haar single Komm, Komm een voorproefje horen van haar nieuwe album Rosenfeuer dat in juni 2018 verschijnt. Nu is in ieder geval al de videoclip van Komm, Komm verschenen.

Christin Stark staat in de startblokken met haar nieuwe album Rosenfeuer, die net als voorganger ‘Hier’ wordt geproduceerd door haar partner Matthias Reim. Over de productie zegt ze zelf:”Het is hem gelukt mijn ideeën en kunstzinnigheid een sterke, onafhankelijke klank te geven. Als iemand mijn gevoelens in een productie kan brengen dan is hij dat.”

Als voorproefje heeft Christin nu de single Komm, Komm uitgebracht. Het nummer gaat over een herkenbare situatie: Een toevallige ontmoeting met een mens en dan plotseling de wens om je over te geven aan het verlangen.

Bekijk hier Christin Stark met Komm, Komm:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven