web analytics

Ursprung Buam en de video van C’est la vie

Maria LevinDe Tiroler groep Ursprung Buam heeft een videoclip uitgebracht van hun nummer C’est la vie dat op hun Jubileumalbum staat.

Op het jubileumalbum 25 Jahre Ursprung Buam staan de grootste hits van de afgelopen jaren, waaronder het nummer C’est la vie dat van het gelijknamige album uit 2017 komt. Het nummer C’est la vie gaat over een skileraar uit Tirol die een Française ontmoet. Er is een kleine flirt, een beetje verlangen naar elkaar. Maar ook de pijn van afscheid nemen, een vaarwel, gaat goed, tot volgend jaar. Want zo gaat het leven, of zoals op zijn Frans: C’est la vie. Nu hebben ze een videoclip uitgebracht voor dit nummer, waar ze natuurlijk in het mooie Zillertal hun nummer zingen.

Bekijk de Ursprung Buam met C’est la Vie:

Het album bij Bol.com:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven