web analytics

Wind en Musik ist mein Herzschlag

WindDe groep Wind brengt opnieuw een single uit van hun album Liebes-Leben, deze keer is het het nummer ‘Musik ist mein Herzschlag‘.

Al meer dan dertig jaar bestaat de groep Wind. Met hun lied ‘Für alle’ gingen ze in 1985 naar het songfestival en behaalde de tweede plaats. En ook twee jaar later behaalde ze de tweede plek met een hit die nu ook nog populair is:”Lass die Sonne in Dein Herz’.

En nu komen ze met een nieuwe single: “Musik ist mein Herzschlag”. En bij dit nummer gaan ze een beetje de Country-kant op met warme akoestische gitaren. Het is een mooie hommage aan de muziek wat niet alleen overtuigd in de coupletten, maar ook in het refrein wat jong en oud kan meezingen. Het is nummer die je tot ’s avonds laat kan motiveren als je hem ’s ochtends hoort.

Bekijk hier Wind met Musik ist mein Herzschlag:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven