web analytics

Tanja Lasch en Sie ist viel zu jung

Tanja LaschDe Duitse zangeres Tanja Lasch heeft het nummer Sie ist viel zu jung uitgebracht als single van haar album Herzkino. Het is alweer de vijfde single van dit album.

In het nummer bezingt ze een vrouw die in het midden van haar beste jaren zit. De kinderen zijn uit huis, alles kan makkelijk worden. Samen met de man waar ze al sinds haar jeugd van houd, de wereld zien, vooruitblikken op de toekomst en terugblikken op het verleden. Maar dan krijgt ze de figuurlijke messteek in haar hart: hij verlaat haar voor een andere vrouw. Een die meer dan twintig jaar jonger is. Ze begrijpt het niet, de jaren die ze hebben doorgebracht kunnen toch niet zomaar uitgewist worden? Zo zing ze onder andere:”Ze kent de Backstreet Boys en Michael Jackson niet. En toen de muur viel was zij er nog niet.” Waar hebben ze het dan over? En dus hoopt ze maar tot het hem gaat dagen dat ze veel te jong is voor hem.

Bekijk hier Tanja Lasch met Sie ist viel zu jung:

[bol_product_links block_id=”bol_5a0dfbbe1328c_selected-products” products=”9200000072399595″ name=”tanjalaschherzkino” sub_id=”tanjalaschherzkino” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven