web analytics

Fernando Express en Wolkentänzer

Fernando Express De groep Fernando Express heeft de videoclip uitgebracht van hun nieuwe single Wolkentänzer die staat op hun album “Träume sind für alle da”.

Wie de groep Fernando Express kent weet dat ze nooit lang stil blijven staan. Sinds 34 jaar zijn ze een teken van kwaliteit in de Duitse muziekwereld en staan ze vaak in de radiohitlijst. Niet zonder reden wordt de groep dan ook door de fans de Koningen van het danspaleis genoemd. In 1982 hadden ze hun eerste hit met ‘Sommer, Sonne, Liebe’ en ondertussen hebben ze meer dan dertig radiohits gehad.

De groep weet als geen ander de sound van de jaren 80-schlagers naar het nu te halen. Het nummer gaat over een meisje, Sarah-Maria, die bijna 18 is en van haar jeugd afscheid neemt en volwassen wordt. Zangeres Heidi Schütz weet de balans tussen weemoed en een nieuw begin goed over te brengen.

Bekijk hier Fernando Express met Wolkentänzer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven