web analytics

Marc Pircher met Comme Ci, Comme Ca

Marc PircherMarc Pircher komt het nummer Comme Ci, Comme Ca wat ook de eerste single is van zijn komende album en het is een echte partyhit.

Hij zorgt met zijn liedjes al voor meer dan 25 jaar voor mooie momenten en goede sfeer bij zijn fans, maar de bij zijn laatste optredens had hij een nummer die de fans bijna niet meer uit hun hoofd kregen en waar ze ook niet echt stil konden blijven zitten. Nu heeft hij een videoclip gemaakt van het nummer Comme Ci, Comme Ca. In de Oostenrijkse iTunes-hitlijst stond het nummer al op de eerste plek en in de videoclip zien we dat er gedanst, gelachen en geflirt wordt. Het nummer staat op zijn nieuwe album “Laut + Leise” dat op 20 april verschijnt.

Bekijk hier Marc Pircher met Comme Ci, Comme Ca:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven