web analytics

Helene Fischer is ziek en zegt concerten af

Helene FischerVorige week moest Helene Fischer door ziekte verschillende concerten afzeggen en ook die van gisteren en van vandaag zijn afgezegd.

Het begon allemaal vorige week toen op 6 en 7 februari haar concerten in Berlijn werden afgezegd wegens een infectie aan de bovenste luchtwegen. De overige concerten zouden gewoon doorgaan, maar op vrijdagmiddag kwam toen het bericht dat ook het concert van die avond niet zou kunnen doorgaan. Een dag later was ze nog niet beter en kwam het bericht dat het concert van zaterdag 10 februari en van zondag 11 februari niet kon doorgaan. Hiermee is geen enkele van de vijf concerten die ze in Berlijn zou geven doorgegaan. Fans die een kaartje voor het concert op 6 en 7 februari hadden kunnen naar het concert in Berlijn op 10 en 11 maart die ingelast zijn.

Op 12 februari maakte het management bekend dat de eerste twee concerten in Wenen, van 13 en 14 februari ook niet door gaan. Helene Fischer heeft haar arts bezocht en die heeft afgeraden dat ze zou optreden. Op een later moment zou bekend worden gemaakt wanneer deze concerten zouden worden ingehaald. Of de andere concerten in Wenen, op 16, 17 en 18 februari door gaan is nog onbekend en wordt donderdagavond bekend gemaakt. (Update: Donderdagavond werd bekend dat het concert van 16 februari door kan gaan)

Zelf reageert ze op haar Facebook met een bericht aan haar fans:”Lieve allemaal, ook wanneer deze dagen niet mijn beste zijn leren ze mij toch een les. Geloof me, ik heb elke vorm van denken beleeft. Als mijn lichaam niet wil, zal mijn wil er voor zorgen dat het lukt. Ik heb de tijd in vraag gesteld en droomde over een datum. Elke dag hoopte ik dat er ’s nachts een wonder zou gebeuren. Nu heb ik mijn zorgen omgezet in vertrouwen en is verzet zinloos geworden. Ik moet accepteren dat ik niet bij en voor jullie er kan zijn. Geloof me, we hebben onze beslissingen in Berlijn niet licht opgenomen. Aan een ieder die een vrije dag en of een hotel genomen hebben, heel veel kilometer gereden of gevlogen heeft en aan alle teleurgestelden: Ik ben me er van bewust. Ik weet wat jullie er voor over hebben om bij een concert te zijn: Daar ben ik elke dag dankbaar voor. Dat maakt het ook zo pijnlijk.

Nu zijn ook mijn fans in Oostenrijk getroffen, maar mijn team wacht en hoopt elke dag. Ik kan alleen zeggen dat qua omstandigheden goed gaat, maar mijn infectie is hardnekkig en laat het niet toe dat ik voor jullie kan zingen. Nog niet… Ik dank jullie voor jullie begrip, voor jullie trouw, jullie lieve beterschapswensen – ook voor mijn crew regent het liefde voor mij – dat troost mij op dit moment en doet erg goed. 🙏🏼 Dank jullie wel. Ik heb geduld en vertrouw er op dat alles komt zoals het moet zijn als de tijd rijp is.

Tot Snel! ❤ Jullie Helene
PS: Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, laat jullie door de media niets wijsmaken, wat telt is mijn woord aan jullie. Ik ben niet zwanger en ook geen wonderdokter uit Amerika is mij aan het behandelen! Allemaal onzin! Ik ben ook niet doodziek, ik kom terug!!!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven