web analytics

Julia Lindholm en Fieber in der Diskothek

Julia Lindholm

De Zweedse schlagerzangeres Julia Lindholm heeft het nummer “Fieber in der Diskothek” uitgebracht als single van haar actuele album “Leb den Moment”.

Het nummer is een cover van het nummer “Crying at the Discoteque” van Alcazar en viert echt de discotijd in de jaren 70. In de videoclip zien we haar dan ook dansen in een disco. Julia is goed met het zingen van ballades, maar ook liedjes waar je goed op kan dansen weet ze goed neer te zetten. In Duitsland raakte in 2016 bekend door een Duitstalige versie te zingen van het de ABBA-hit Super Trouper, maar in 2017 schreef ze ook eigen nummers.

Bekijk hier Julia Lindholm met Fieber in der Diskothek:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven