web analytics

Amigo Karl-Heinz voor de vierde keer opa geworden

Die AmigosFeestelijk nieuws bij Karl-Heinz van die Amigos en zijn vrouw Doris, ze zijn namelijk voor de vierde keer opa en oma geworden.

Het kleinkind heet Vincent en woog 3000 gram bij zijn geboorte. Voor Manuel, de zoon van Karl-Heinz, en Katja is dit hun derde kind. Karl-Heinz zegt tegen de Bild dat hij uren naar hem kan kijken en dat een kleinkind voor grootouders het mooiste cadeau is. Op de Facebook-pagina plaatste hij een foto met de jongste telg van de familie en hij schrijft:”Zoveel lieve felicitaties voor onze jongste kleinkind hebben jullie ons gestuurd, het is ongelofelijk om te zien hoe jullie met ons meeleven! Doris en ik zijn zeer gelukkig met ons vierde kleinkind, nu hebben we ons klavertje vier compleet en zijn we elke dag blij als we de vier kleine jongens horen lachen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven