web analytics

Olaf der Flipper en Angelina

Olaf MalolepskiDe Duitse zanger Olaf der Flipper heeft het nummer Angelina (Die Nacht mit Dir war wunderschön) uitgebracht als single van zijn album Daumen hoch.

Met dit nummer heeft Olaf de Flipper weer een liefdesdroom op muziek gezet waarvan de sound in lijn ligt met de vertrouwde Flipper-sound. Met een aanstekelijke luchtigheid en vrolijkheid herinnert dit nummer dan ook de beste die Flipper-tijden. Elektrische gitaren omlijsten de tekst, de drum nodigt uit om te dansen, er is energie alsof je verliefd bent. In de videoclip zien we Olaf in zijn blauwe pak langs de kust lopen.

Bekijk hier Olaf der Flipper met Angelina (Die Nacht mit Dir war wunderschön):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven