web analytics

Feuerherz-zanger Matt heeft motorongeluk in Thailand gehad

FeuerherzHet had een hele leuke vakantie moeten worden, maar voor de Nederlandse Feuerherz-zanger Matt Stoffers liep zijn rondreis door Thailand iets anders af dan verwacht: Hij kreeg een motorongeluk en moest aan het aan het einde van de reis geopereerd worden.

Op 29 december vertrokken Matt en zijn bandcollega Sebastian Wurth naar Thailand voor een rondreis en zo vierden ze Oud & Nieuw in Bangkok, gingen ze duiken en werd er een olifant gewassen. Maar tijdens een motorrit in de bergen van Thailand ging het mis. Met verschillende wonden wist hij en Sebastian hun weg te vervolgen op de hobbelige wegen in het donker naar Pai om daar in een primitief ziekenhuis aan zijn wonden aan zijn pols, knie en enkel te laten behandelen.

Afgelopen maandag (29 januari) kwamen ze weer terug in Bangkok waar hij naar het ziekenhuis is gegaan voor een check. Daar bleek dat de wond niet goed was schoongemaakt en het was gaan infecteren. Die werd dus goed schoon gemaakt en hij moest ook een operatie ondergaan voor een breuk in zijn enkel. Zijn laatste dagen in Bangkok brengt hij nu dus door in een rolstoel met zijn been in roze gips.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven