web analytics

VoXXclub en Donnawedda

voXXclubDe groep VoXXclub heeft het nummer Donnawedda uitgebracht als nieuwe single. Het kondigt meteen het gelijknamige album aan.

VoXXclub heeft zich meester gemaakt in nummers die net zo levendig zijn als het leven zelf, grenzeloos en cliché-vrij. een directe aanspraak. Het thema van het nummer is duidelijk: er kracht uit putten, het hoofd leeg maken en stoppen met jammeren. Alles in het leven heeft twee kanten. Plus en min, boven en onder. Als je onderop ligt moet je niet blijven liggen en aanpakken om zo weer boven te komen. Het nummer heeft dus een positieve energie en daardoor is stilzitten onmogelijk. In drie minuten weten ze met Donnawedda een volksmuziekhit te maken die met alle clichés afrekent.

Bekijk hier VoXXclub met Donnawedda:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven