web analytics

Beatrice Egli en Herz an

Beatrice EgliDe Zwitserse Beatrice Egli heet het nummer Herz an uitgebracht als eerste single van haar nieuwe album Wohlfühlgarantie die in 2018 zal verschijnen.

Het was een drukke en productieve zomer voor Beatrice Egli. Hoewel ze niet veel optredens had heeft ze de tijd gebruikt om in de studio aan een nieuw album te werken. Met een nieuw opgeladen batterij brengt ze nu de single “Herz an” uit. Met dit nummer komt Beatrice Egli weer met een echte powerhymne die tussen pop en schlager hangt. Hij gaat meteen je oor in en dan is stilzitten bijna onmogelijk. Het is een moderne, dansbare liefdesverklaring aan de luchthartigheid en de vrijheid. Je moet op je hart vertrouwen, je ogen sluiten en de gedachten en zorgen voor een moment los laten.

Bekijk hier de videoclip van Beatrice Egli en Herz an:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven