web analytics

Uta Bresan en Die alten Fotos

Uta BresanDe Duitse zangeres Uta Bresan heeft het nummer “Die alten Fotos” uitgebracht als nieuwe single.

In het nummer gaat de zangeres terug in haar herinneringen naar haar onbezorgde jeugd en naar haar eerste grote liefde. Nu is het nummer als single uitgebracht, maar eind augustus was “Die alten Fotos” al te zien bij het programma “Schlager einer Stadt” waar het zijn televisiepremière beleefde. Uta Bresan is naast zangeres ook presentatrice, zo presenteert ze wekelijks het dierenprogramma Tierisch Tierisch en op 31 oktober presenteert ze bij de MDR het programma Musik für Sie”

Bekijk hier Uta Bresan met Die alten Fotos:
:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven