web analytics

Semino Rossi en Muy Bien

Semino RossiDe zanger Semino Rossi hefet het nummer ‘Muy Bien‘ als tweede radiosingle uitgebracht. Het nummer staat op zijn album Ein Teil von mir.

Het nummer is een klassieke schlager die meteen de weg naar je hart vindt met mooie melodiëen, een goed ritme en romantische tekst. Het nummer is volgens Semino Rossi een echte zomerhit, maar waarom deze dan in september uitgebracht wordt heeft twee redenen. De eerste is dat de voorgaande single, “Wir sind im Herzen jung” het zo goed heeft gedaan, het nummer stond weken lang op de eerste plek in de radiohitlijst.” De twee reden is dat het nummer een herinnering is aan de vakantie waarin je weer tijd voor elkaar hebt. Dan komt het ene moment op een zomeravond waarin de vrouw de trap af komt en de man sprakeloos is en dan bedenkt: Je hebt je voor mij mooi gemaakt.

Bekijk hier Semino Rossi met Muy Bien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven